Jorge Gay: Los fugaces párpados

Tornar al llistat de notícies
jorge gay los fugaces parpados es un mediometraje realizado por Marta

Jorge Gay: Los fugaces párpados

Jorge Gay Los fugaces párpados

Per a celebrar el vint-i-cinquè aniversari de la Fundació Amantes de Terol, el 28 de març es projectarà en la església de San Pedro el migmetratge  “Los fugaces párpados”, dirigit per Marta Horno sobre el pintor de la galeria Jorge Gay. L’accés a la projecció serà gratuït fins a completar l’aforament.

El film “Los fugáces párpados” es va realitzar amb motiu de l’exposició retrospectiva que es va organitzar al paranimf de la universitat de Saragossa al 2020 i que incloïa també un poemari del propi artista amb el mateix títol.

A més de pintor, Jorge Gay es un reconegut muralista, i aquesta fundació alberga una pintura mural de 5,16 x 3,30 metres que l’artista va realitzar al 2005.

PREV

El llegat de Joaquín Torres-García

NEXT

Juan de Andrés – Geometría sensible