Jacint Salvadó al Museu de l’Empordà

Tornar al llistat de notícies
Jacinto Salvado en el Museo del Emporda

Jacint Salvadó al Museu de l’Empordà

Jacint Salvadó al Museu de l’Empordà.

Jacint Salvadó participa en l’exposició Visites inesperades, un diàleg entre obres de les Galeries d’Art de Catalunya i la col·lecció del Museu de l’Empordà. La mostraés un projecte de les Galeries d’Art de Catalunya (GAC), en el marc de la Setmana de l’Art.

Set obres d’art, provinents de fons de galeries d’art catalanes, fan estada durant unes setmanes a les sales del Museu de l’Empordà per conviure amb la seva col·lecció permanent. Són unes visites un xic inesperades: hi ha trobades entre peces germanes en concepte i estètica, d’altres semblen hostils o estranyes entre elles. Us convidem a que trobeu en la visita al museu aquests punts de contacte, siguin estètics o conceptuals, entre les obres visitants i les amfitriones. 

Comissariada per la periodista i crítica d’art Montse Frisach, l’exposició es pot visitar del 19 de novembre del 2022 al 29 de gener de 2023.

PREV

Juan de Andrés rep el Premi Figari

NEXT

El llegat de Joaquín Torres-García