Mural de José Luis Zumeta

Tornar al llistat de notícies
Mural de jose luis zumeta en usurbil

Mural de José Luis Zumeta

Mural de José Luis Zumeta.

L’ajuntament de Usurbil commemora el 50 aniversari del mural de José Luis Zumeta en el seu municipi natal amb la restauració d’aquest a càrrec de l’empresa Ártyco, que realitzarà durant dos mesos una intervenció mínima que respectarà els elements originals i se centrarà en netejar, consolidar i segellar el mural.

Amb els seus 16 metres d’altura i 9 d’ample, el mural de José Luis Zumeta en Usurbil és un dels més grans d’Europa realitzat en ceràmica i s’ha convertit en una imatge icònica de Usurbil.

L’efemèride es veurà acompanyada de dues exposicions, la primera se celebrarà entre el 28 d’abril i el 15 de maig i se centrarà en la realització del mural amb documents, fotografies i detalls sobre la seva creació. Posteriorment, entre el 29 de setembre i el 15 d’octubre, la segona mostra girarà entorn de la relació entre José Luis Zumeta i Usurbil i analitzarà algunes de les obres de l’artista que fan referència directa a la localitat i els seus habitants.

PREV

Juan de Andrés – Geometría sensible

NEXT

Jordi Amagat al Castell de Benedormiens.