Jorge Gay – Ver para creer

Tornar al llistat de notícies

Jorge Gay – Ver para creer

A més de pintor i muralista, Jorge Gay té també una llarga trajectòria com a il·lustrador. Obres com “Los viajes de Biblos” que va presentar en la fira del llibre de Madrid en 2009, la seva col·laboració en  llibre homenatge a José Antonio Labordeta “Salón Habana” o “El amor nuevo”, volum textos del ganador del Premio nacional de narrativa Ignacio Martínez de Pisón, per a la Fundación Los Amantes de Teruel son alguns dels seus treballs en aqust camp.

Aquest 2018, ha realitzat la  portada del llibre disc “Ver para creer”, editat per el Instituto Aragonés de Arte y Cultura Contemporáneos. Amb el subtítol de “40 años de evolución. Música popular en Aragón”, el treball recorre l’evolució de la música aragonesa amb textos a càrrec d’Ángel Vergara i Plácido Serrano i música de José Pardinilla Sexteto.

 

 

 

 

PREV

L'estudi de Javier Lapuente

NEXT

Javier Lapuente - La Vanguardia