Manolo Belzunce – Africa forever

Tornar al llistat de notícies

Manolo Belzunce – Africa forever

Del 14 de desembre i fins al 18 de febrer de 2018 Manolo Belzunce presenta al Palacio Consistorial de Cartagena l’exposició “Africa forever”. Manolo sempre ha estat un enamorat d’Àfrica i en aquesta ocasió mostra un recorregut a través de les seves diferents estades en aquest continent.

En aquestes obres, els colors terra s’apropien de les composicions, totes elles de gran força gestual i en les que reflecteix d’una manera molt personal el dia a dia dels vilatans dels llocs que visitava. En aquests viatges, Manolo no exerceix de mer espectador, s’integra i participa de la vida dels poblats en els que se instal·la permetent que el seu treball s’empapi per complert del que el rodeja, donant lloc a una pintura molt diferent a la que realitza quan es a occident.

PREV

Pablo Bruera

NEXT

Alceu Ribeiro